Tiny House Wijk
Duurzaam Zelfvoorzienend Leven

Wij zijn jouw gids

Wil jij ook duurzaam zelfvoorzienend leven op een mooie plek nabij de natuur met mensen die ook dezelfde duurzame drijfveer hebben? Een betaalbare manier om je eigen plek te hebben met lage maandlasten met een lage CO2 footprint? Gezonder oud worden?

Het alternatief is wachten tot er geschikte woonruimte beschikbaar komt, een te groot huis met te veel ruimte, wat slecht geïsoleerd is en waar je maandelijks een te hoge (energie)rekening voor betaald.

Van wachten op geschikte woonruimte en stilstaan in je persoonlijke ontwikkeling naar duurzaam, zelfvoorzienend (en betaalbaar) leven en bouwen aan je toekomst, wat wordt het?

·       Ben je geïnteresseerd in het wonen in een van onze wijken?

·       Ben je grondbezitter en wil je grond ter beschikking stellen?

·       Sta je als gemeente open om in gesprek te gaan hoe Tiny Houses een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het huisvestingsprobleem en de uitstroom van inwoners te stoppen?

One-Stop-Shop Projectontwikkeling

Wij ontzorgen onze klanten in het hele proces van idee tot realisatie via ons drie werelden model waarin we technisch, organisatorisch en financieel kijken wat per project de beste afwegingen zijn!Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

We wisselen graag van gedachten over de kansen voor jouw specifieke situatie!