Tiny House Wijk
Duurzaam Zelfvoorzienend Leven

WELKOM BIJ JOUW EERSTE STAP NAAR DUURZAAM ZELFVOORZIENEND LEVEN!

Samen met onze gespecialiseerde partners bieden we je de mogelijkheid om in een van de Tiny Houses te gaan wonen in een van onze Tiny House Wijken.  Wij realiseren door heel Nederland kleine duurzame wijken van Tiny Houses, mini leefgemeenschappen die zo veel mogelijk zelfvoorzienend zijn. Bij elke wijk is een centrale grotere gemeenschappelijke ruimte opgenomen.

Duurzaam, Zelfvoorzienend (en betaalbaar) Leven!

We laten onze Tiny Houses modulair off-site prefab bouwen. Door seriematig sneller te bouwen onder geconditioneerde omstandigheden minimaliseren we de overlast voor omwonenden ten opzicht van de "normale" bouw. Daarnaast verminderen we de stikstofuitstoot en PFAS op locatie door te bouwen in de fabriek. Geen dagelijkse optocht meer van klusbussen en vrachtwagens van en naar de bouwplaats!

Een voorbeeld van onze grotere wijken:

 

Een voorbeeld van een van onze kleinere wijken:


We combineren de voordelen van een vrijstaand duurzaam huis op een mooie locatie met gezamenlijke deelvoorzieningen. Hierbij deel je efficiënt voorzieningen zoals de gezamenlijke elektriciteitsaansluiting en eventueel elektrische deelauto's en voorkom je onnodige hoge vaste lasten.

Wil jij ook wonen en leven in een duurzaam huis met lage maandlasten?Meld je nu bij ons aan om op de hoogte te blijven van nieuwe locaties!