Tiny House Wijk
Duurzaam Zelfvoorzienend Leven

Ons Team

Als Projectontwikkelaars hebben we veel ervaring opgedaan in de realisatie van duurzame (infra)projecten. Daarnaast hebben we recent een duurzame offgrid recreatiewoning gerealiseerd en deze kennis en ervaring delen we ook graag met anderen. We zijn zelf ook een tijd op zoek geweest naar een nieuwe woning en hebben deze na lang zoeken gelukkig ook gevonden.

Samenwerking met ketenpartners

Door nu de samenwerking op te zoeken met een aantal intrinsieke gedreven ketenpartners hebben we een team van specialisten verzameld om de kleinschalige Tiny House Wijken echt te gaan realiseren en daarmee het huisvestingsprobleem aan te pakken. Elke ketenpartner heeft zijn eigen expertise als onderdeel van het geheel. Samen staan we sterk voor onze klanten!

Tiny House Wijkontwikkeling, een andere tak van sport!

De afgelopen jaren is er een sterke groei in het aantal Tiny House Fabrikanten, een goede zaak omdat deze vorm van wonen veel kansen biedt. We zagen echter ook dat er vaak problemen ontstaan als meerdere Tiny Houses in een kleine wijk moeten worden gevormd. De benodigde kennis om duurzame (installatie)technieken en de benodigde infrastructuur te combineren is vaak onvoldoende aanwezig. Dit is onze expertise en waar wij het verschil maken! Het enthousiasmeren van vergunningverlenende partijen is vaak een uitdaging. Wij begrijpen hoe we het Tiny House wonen kunnen laten "landen"!

One-stop-shop

Wij ontzorgen onze klanten in het hele proces van idee tot realisatie via ons drie werelden model waarin we technisch, organisatorisch en financieel kijken wat per project de beste afwegingen zijn!

Ons (Hexagon) bouwstenen concept

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Wij geloven dat het samenwerken met ketenpartners met elk hun specialisatie essentieel is om succesvol ons klantverwachtingen te overtreffen. Alle partners binnen Tiny House Wijk hebben een deel van de puzzel in handen. Samen met onze klanten en de verschillende stakeholders maken we deze duurzame puzzel voor onze duurzame wijken compleet!

In ons bedrijfslogo is een Hexagon verwerkt, een zeshoek. Deze vorm komt in de natuur vaak voor en de verschillende zijdes staan ook symbool van het schaalbare concept en de mogelijkheden om andere "bouwstenen" toe te voegen. Per project kijken we samen met alle stakeholders welke "bouwstenen" voor dat specifieke project het beste toegepast kunnen worden.


Ketenpartners:

  • Preparedness - Sjoerd Hoogendoorn | Projectontwikkelaar (Initiatiefnemer)
  • RAAK Ontwikkeling – Yourick Fokker | Verbindingsofficier (Vastgoedontwikkelaar)
  • Millhome - Maarten Besemer | Directeur Millhome (Fabricage Tiny Houses)
  • Spectral Energy - Tom Westra | CCO  (Smart Energy Solutions)
  • Baas BV - Jeroen de Jong | Manager strategie & Innovatie (Infrastructuurpartner)
  • GWW Ketenpartner (Gezocht) We zijn nog op zoek naar een GWW ketenpartner (Grond Weg & Waterbouw) die de terreinwerkzaamheden kan gaan verzorgen, momenteel werken we elke keer met lokale partners maar onze ambitie is om een landelijk werkende GWW Ketenpartner toe te voegen aan ons team. Neem contact met ons op als je met ons wilt samenwerken!
  • Jouw naam hier?


Onze reis

2019 stond in het teken van het verzamelen van de juiste partners en de selectie van de eerste projectlocaties en het voeren van de eerste kennismakingsgesprekken met diverse grondeigenaren, investeerders en toekomstige bewoners.

In 2020 hebben we een aantal mooie stappen gemaakt en zijn we een aantal concrete projectlocaties aan het ontwikkelen. Ook ontvangen we wekelijks enthousiaste aanmeldingen van geïnteresseerden die zich inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van Tiny Houses die beschikbaar komen. Ook grondeigenaren weten ons nu te vinden voor hulp bij het ontwikkelen van hun locaties.

In 2021 willen we de eerste vergunningen verwerven voor onze locaties en gaan starten met de daadwerkelijke realisatie van een aantal van onze wijken!  We merken in de aanvragen die we binnenkrijgen via de website dat er steeds meer momentum ontstaat voor Tiny House woonvormen!

We maken er samen met jullie graag een mooi succesvol (en gezond) jaar van!
Even voorstellen

Sjoerd Hoogendoorn

Sjoerd Hoogendoorn

Positie Projectontwikkelaar & Initiatiefnemer

Over Sjoerd is een gedreven ondernemer met een achtergrond in de duurzame energie. Vanuit zijn huidige bedrijf Preparedness ondersteunt hij bedrijven op het vlak van Business Development, Projectmanagement en Procesverbetering. Sjoerd haalt zijn voldoening uit het verbinden van de juiste stakeholders om duurzame tiny house wijken te realiseren. Sjoerd is de initiatiefnemer en kartrekker achter Tiny House Wijk.nl